Gratis glasvezel advies

Fiber Expert heeft gemerkt dat er steeds meer behoefte is aan een goed en helder advies voor consumenten naar de keuze van een passend glasvezelpakket. Vanwege de vele glasvezel aanbieders, verschillende glasvezelpakketten en omdat mensen vaak niet goed weten hoe glasvezel precies werkt, kiezen mensen niet direct voor deze supersnelle glasvezeldiensten. Fiber Expert ziet dit als een gemiste kans aangezien er heel veel voordelen zijn om te kiezen voor glasvezel.

Met kwalitatief hoogwaardige glasvezel worden lichtsignalen getransporteerd door middel van vlan beschakelde breedband voor internet, telefonie en televisie. Aansluiten op een netwerk van glasvezel zorgt voor een supersnelle verbinding zonder signaalverlies. Hogere snelheid, meer brandbreedte en veiliger dan de andere verbindingen zijn de 3 belangrijkste voordelen om te kiezen voor glasvezel in plaats van COAX of ADSL.

Fiber Expert wil mensen graag gratis en geheel vrijblijvend een passend glasvezel advies geven over de verschillende mogelijkheden. Door samen met een professionele en ervaren klantenservicemedewerker te gaan glasvezel vergelijken tussen de verschillende glasvezelaanbieders en het glasvezelaanbod, komt u samen uit op een passende keuze die aan uw wensen voldoet. Ook als u al gebruik maakt van een COAX of ADSL aansluiting kunnen wij u helpen om over te stappen naar een passende glasvezelaanbieder. Mocht u al gebruik maken van glasvezeldiensten en wenst u over te stappen naar een andere glasvezel aanbieder? Dan willen wij u daarbij graag ondersteunen om soepel over te gaan zonder enig verlies van diensten.

Heeft u al een glasvezel aanbieder op het oog maar weet u niet of deze aansluit op uw wensen? Wilt u graag glasvezel maar weet u niet hoe de installatieprocedure in zijn werk gaat? Of wilt u gewoon graag weten wat glasvezel nou eigenlijk in houdt en wat de voordelen zijn? Vult u dan het afspraak formulier in. Een professionele glasvezeladviseur neemt telefonisch contact met u op wanneer het u uitkomt om uw vragen te beantwoorden. Kijkt u ook op onze Veelgestelde vragen pagina wellicht staat uw vraag en bijbehorende antwoord hierbij.

Passend glasvezel advies

Laat de glasvezel FTU aansluiting ongeacht of u hier gebruik van gaat maken, altijd in uw woning plaatsen. De reden hiervoor is dat in de toekomst er door veel huishoudens gekozen gaat worden voor glasvezel en COAX en ADSL steeds minder ondersteund gaan worden. Als de FTU aansluiting in uw woning is geplaatst en u kiest ervoor om nog niet voor glasvezel te kiezen, hoeft u niet bang te zijn voor eventuele kosten of contracten aangezien u geen gebruik maakt van glasvezel. U kunt ook altijd het glasvezelabonnement in laten gaan op het moment dat het contract verloopt bij uw huidige glasvezel aanbieder. Fiber Expert kan u helpen om dit te realiseren en de glasvezel aanbieder waar u naar toe gaat maakt meestal gebruik van overstapservice. Dit betekent dat de diensten bij uw huidige internet aanbieder automatisch worden stopgezet.

LET OP: Als iedereen in uw straat kiest voor een aansluiting zonder glasvezel aanbieder komt er uiteindelijk geen glasvezel in uw gemeente. 30% van de huishoudens binnen uw gemeente moet minimaal kiezen voor een glasvezel aanbieder, voordat er glasvezel aanbod komt in uw straat. Glasvezel is niet nieuw, sterker nog bedrijven, instellingen, ziekenhuizen, dokterspraktijken etc. Maken al jarenlang gebruik van glasvezel. Dit omdat het stabiel en niet storingsgevoelig is.

Elke glasvezel aanbieder die gebruik maakt van het glasvezelnetwerk levert goede en betrouwbare diensten. Omdat het glasvezelnetwerk relatief nieuw is ten opzichte van COAX en ADSL netwerken, kan het zijn dat u nog niet heeft gehoord van een aantal glasvezel aanbieders. Dit maakt ze echter niet onbetrouwbaar. Mocht u vragen hebben over glasvezel aanbieders, glasvezelnetwerken of wilt u een gratis persoonlijk advies over een glasvezelpakket wat het beste bij uw wensen aansluit? Vult u dan het afspraak formulier in. Link naar afspraak formulier. Een professionele glasvezeladviseur neemt telefonisch contact met u op wanneer het u uitkomt om samen met u glasvezel te gaan vergelijken en uw al uw vragen te beantwoorden.